További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Soudal Flexifoam pisztolyhab (click), 750 ml

Új generációs nagyon rugalmas pisztolyhab. Követi a hézag mozgását ezáltal nem reped, évekig megtartja szigetelő tulajdonságát.
Profi felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal purhabok

Leírás

A Flexifoam egy új generációs nagyon rugalmas pisztolyhab. Követi a hézag mozgását ezáltal nem reped, évekig megtartja szigetelő tulajdonságát. Nedvességre keményedik, azonnal felhasználható, egykomponensű, pisztollyal adagolható poliuretán hab.
 
Jellemzők
  • Poliuretán hab kitöltőanyag
  • Háromszor rugalmasabb, mint a normál poliuretán hab
  • Légtömörség: RAL MO-01/1 és DIN 18542
  • ISO 717-1 akusztikai besorolás: 60 dB
  • Magas szigetelőérték
  • DIN 52612 hővezetés: 34,5 mW/mK
Alkalmazások
A, A+ és A++ nyílászárókhoz és minden olyan alkalmazáshoz ajánljuk, ahol légzáró tömítésre, kiváló hő- és hangszigetelésre van szükség. Folyamatos mozgásnak kitett hézagokhoz, PVC, fa és alumínium nyílászárók beépítéséhez is használható.
 
Használata
Rázza fel a flakont legalább 20 másodpercig, majd helyezze a pisztolyra. A felületnek zsír- és pormentesnek kell lennie. Felhordás előtt nedvesítse a felületet a jobb tapadás eléréséhez. Adagolás közben többször rázza fel a flakont a maximális kiadósság érdekében. Több réteg felvitele esetén a rétegek között nedvesítsen.
 
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: purhab, pisztolyhab
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
treadvolshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387 Ft
Termékajánló